Rólunk

Ismerje meg vállalatunk.

A Lanzo Építőipari és Villamos-ipari vállalkozás 1998. áprilisában alakult meg azzal a konkrét céllal, hogy az ELMŰ és ÉMÁSZ Rt. területén villamos ipari munkálatokat kivitelezzen nagy szakértelemmel, jó minőségben.

A kezdeti időszakban elsősorban kisebb megrendeléseket teljesített, majd később nagyobb és bonyolultabb munkák elvégzésére is nyílt lehetőség, melyben jól hasznosult az alapítók magas szintű szakképzettsége. A rendszeres jó teljesítmények eredményeként rövid időn belül folyamatos megbízásra tettünk szert. Munkáink 70%-át 10/0,4 kV-os illetve a 20/0,4 kV-os transzformátor állomások átépítése tette ki, de emellett végeztünk kisfeszültségű, illetve nagyfeszültségű hálózat átépítéseket is.

A dolgozói létszám folyamatosan növekedett és már 1999-ben elérte a 25 főt. A felkérések száma, a projektek volumene, bonyolultsága, valamint a megrendelők elégedettsége révén a LANZO Bt.-t az áramszolgáltatók kivitelezési piacának markáns szereplőjévé vált. A cég növekedése és a piaci igények szükségessé tették a betéti társaság átalakulását korlátolt felelősségű társasággá, mely 2001. február 2.-án történt meg.

2000. óta végezzük villamos hálózatok tervezését is. A gyors fejlődés és a versenyképesség növelése elkerülhetetlenné tette egy nagyon hatékonyan működő cégstruktúra megtervezését és felépítését, a vállalat további fejlődésének érdekében a Lanzo Kft. 2001. évben megszerezte az ISO 9001 minősítést. 2002-ben az áramszolgáltatói területeken beindítottuk a kábelfektetési részleget is.

Cégünk komplex, teljes körű szolgáltatást nyújt megrendelői részére a tervezéstől a kivitelezésig a villamos közmű iparban.

Lanzo Kft. – Profi partner az energiaellátásban

Minőség

Tapasztalat

Ügyintézés

Garancia

Telefonszám

Cím

2243 Kóka
Nagykátai út 19.

Nyitvatartás

H-P: 8:00 - 16:00