Rólunk

Ismerje meg vállalkozásunkat

A Lanzo Kft. célja, hogy életerőssé és gördülékenyen működővé tegye az Ön vállalkozását.

Minden embernek a szíve a legnagyobb kincse, mert az tartja mozgásban.
Ugyanígy minden nagy energiafogyasztó vállalkozás kiemelt figyelmet kell, hogy fordítson saját gépezete szívére, az áramot szolgáltató transzformátorra.

Az energiát nagy mennyiségben felhasználó gyárak és ipartelepek, fémfeldolgozó öntödék, hűtőházak, élelmiszeripari feldolgozók, műanyag feldolgozó üzemek számára fontosak a jól megtervezett energiavételezési megoldások. Az energiafogyasztás optimalizálása és biztonságossá tétele elengedhetetlen számukra.

A Lanzo Kft. a költséghatékony energiavételezési megoldások szállítója.

A transzformátorok adás-vételén túl, a tevékenységi körébe tartozik minden, ami a transzformátorokkal kapcsolatos:

– Beszámítjuk
– Telepítjük
– Üzemeltetjük

Tisztában vagyunk azzal, hogy aki transzformátort vásárol, annak a legelső szempont, hogy üzemének működése folyamatos és biztonságos legyen, valamint a szabad piacon szerezhesse be azt az energiát, amit használ. A telepített berendezések több milliós, esetenként tízmilliós beruházást jelentenek, illetve teljesíteniük kell a hozzájuk fűzött költség- és kockázatcsökkentési elvárásokat.

Szeretné, ha az Ön vállalata már az első perctől profitálna a beruházásból?

Egy transzformátor vagy transzformátorállomás telepítése hamar beváltja a hozzá fűzött reményeket. A költségcsökkenést azonnal látni fogja a villanyszámláján, a befektetett érték gyorsan meg fog térülni.

Sőt most a TAO terhére is elszámolhatja az energetikai beruházást.

Ezzel kapcsolatban érdeklődjön az: ajanlat@lanzo.hu email címen.

A villamosenergia-veszteség óriási pénzkidobás!
Miért dobná ki a pénzt az ablakon, mikor sokkal hasznosabban is elköltheti? Egy költséghatékony transzformátor (állomás) komoly erőforrásokat szabadít fel.

A Lanzo Kft. aktívan vesz részt az Ön vállalkozása sikerében.

Fontosnak tartjuk, hogy a partnereinkkel hosszú távú kapcsolat alakuljon ki a berendezések megvásárlása után is. Az új, alacsony veszteségű Eco Design transzformátort ingyenesen a helyszínre szállítjuk. Az üzembe helyezéshez szükséges plusz termékeket ingyen biztosítjuk.

Végig kísérjük a berendezés útját a szakszerű telepítéstől, a sikeres próbaüzem végéig. Sőt, később is számíthat ránk!

Közös érdekünk a problémamentes üzemelés!