Transzformátor üzemeltetés

Ismerje meg transzformátorállomás üzemeltetési szolgáltatásunkat és profitáljon a szakértelmünkből!

Ahol saját tulajdonú transzformátor állomás üzemel, ott folyamatosan feladatot jelent a szakszerű üzemeltetés. A transzformátor üzemeltetés azt jelenti, hogy adott egy szakértő csapat, akik az előírt időszakonként ellenőrzik a transzformátorállomás paramétereit, illetve bármilyen probléma esetén azonnal riaszthatók. Ez a csapat gyorsan és precízen hárítja el az adott hibát, illetve elvégzi a szükséges méréseket és ellenőrzéseket.

A legtöbb esetben az üzemek saját TMK-ja vagy műszaki csapata látja el ezt a funkciót. A trafó egy speciális berendezés, amit erre szakosodott szakembernek kell felügyelnie, ez nem villanyszerelő feladat. Nincs meg az a speciális tudása, tapasztalata és protokoll ismerete, hogy mikor mit kell tenni egy esetleges vész esetén. Ez olyan, mintha az igazgató luxusautóját a TMK szerelné. Egyszerű dolgokat meg tudnak oldani, de egy komolyabb hiba vagy módosítás már nem fog menni. Márkaszervizre vagy profi, az adott márka szakértőjére, speciális autószerelőre lesz szükség.

Ugyanilyen a transzformátor állomás is, ráadásul értékében is hasonló egy luxusautóhoz…

A transzformátor üzemeltetés szakember feladata, ami speciális ismereteket követel. A berendezés meghibásodása nemcsak az üzem leállását, de további járulékos költségeket is jelenthet, akár egy teljesen új állomás beszerzését és telepítését is.

Az elmúlt 18 évben több transzformátor állomást üzemeltettünk és üzemeltetünk. Jelenleg is több trafó tartozik a Lanzo Kft. felügyelete alá az ország egész területén.

Szolgáltatásunkat üzemnapló vezetésével precízen dokumentáljuk, melyben pontosan követhető minden időszakosan és nem időszakosan elvégzett munka.

Mivel lassan 2 évtizede foglalkozunk trafókkal, tapasztalatunknak köszönhetően azonnal észrevesszük a fejlesztendő területeket, amit az ügyfelünkkel meg is osztunk. Első kézből tudunk tanácsot adni, és bármilyen kivitelezés könnyebb velünk, hiszen régi kapcsolatunk van az összes áramszolgáltatóval..

Kérjen ajánlatot üzemeltetésre

Bízza profikra transzformátorát!