üzemeltetés

Ismerje meg transzformátorállomás üzemeltetési szolgáltatásunkat és profitáljon a szakértelmünkből!

Ahol saját tulajdonú transzformátor állomás üzemel, ott folyamatosan feladatot jelent a szakszerű üzemeltetés. A transzformátor üzemeltetés azt jelenti, hogy adott egy szakértő csapat, aki az előírt időszakonként ellenőrzi a transzformátorállomás paramétereit, illetve bármilyen probléma esetén azonnal riasztható. Ez a csapat gyorsan és precízen hárítja el az adott hibát, illetve elvégzi a szükséges méréseket és ellenőrzéseket.

 A trafó egy speciális berendezés, amit erre szakosodott szakembernek kell felügyelnie. 

Az elmúlt 18 évben több transzformátor állomást üzemeltettünk és üzemeltetünk. Jelenleg is több trafó tartozik a Lanzo Kft. felügyelete alá az ország egész területén.

Szolgáltatásunkat üzemnapló vezetésével precízen dokumentáljuk, melyben pontosan követhető minden időszakosan és nem időszakosan elvégzett munka.

Mivel lassan 2 évtizede foglalkozunk trafókkal, tapasztalatunknak köszönhetően azonnal észrevesszük a fejlesztendő területeket, amit az ügyfelünkkel meg is osztunk. Első kézből tudunk tanácsot adni, és bármilyen kivitelezés könnyebb velünk, hiszen régi kapcsolatunk van az összes áramszolgáltatóval.

Bízza szakértelmünkre az üzemeltetést!

 

A transzformátor üzemeltetés szakember feladata, ami speciális ismereteket követel. A berendezés meghibásodása nemcsak az üzem leállását, de további járulékos költségeket is jelenthet, akár egy teljesen új állomás beszerzését és telepítését is.

Kérjen ajánlatot üzemeltetésre

Bízza profikra transzformátorát!