Pályázatokhoz

Energetikai pályázat

Építse ki villamos energiaellátási rendszerét az Európai Unió nyújtotta energetikai pályázat támogatásának segítségével!

Fejlesztené vállalkozása, intézménye energiahatékonyságát, hogy Ön is jelentős költséghatékonyságot érjen el?
Nem rendelkezik elegendő saját forrással a megvalósításhoz?

Használja ki az Európai Unió biztosította financiális lehetőségeket! Pályázzon és csökkentse Ön is a beruházás költségeit külső finanszírozással!

Amennyiben szeretné megtudni, milyen pályázati támogatásokat vehet igénybe vállalata, illetve az Ön által vezetett intézmény, keresse munkatársainkat a lanzo@lanzo.hu email címen!

Pályázati forrás elnyerése esetén akár 50% támogatás mellett valósíthatja meg a beruházást.

Figyelem!

Az energetikai pályázat nyújtotta támogatási forrásból megvalósított beruházás esetében, viszont csak új, vagy 1 évesnél nem régebbi berendezések építhetők be.

Kiterjedt partnerhálózatunk segítségével igen kedvező áron szerezheti be a szükséges eszközöket, amelyekre 18 hónap garanciát vállalunk!

Amennyiben további részletekre kíváncsi az aktuális pályázatokkal kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal most! Kérjük, adja meg az alábbi paramétereket és kollégánk hamarosan jelentkezik költséghatékony megoldási javaslatunkkal és a finanszírozást elősegítő pályázati lehetőségekkel!

Telefonszám

Cím

2243 Kóka
Nagykátai út 19.

Nyitvatartás

H-P: 8:00 - 16:00